Brigit Bresseleers


Persoonlijke informatie
Brigit Bresseleers
Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
Partijgegevens
Bestuurslid
Afdelingsbestuur
OCMW - welzijn
Vrouw & Maatschappij
Waar sta ik voor?

Brigit kent Wijnegem heel goed: "Ik groeide er op, ging er naar school, zat bij de scouts, de kliek, ahoy... en ik zag er mijn 4 kinderen opgroeien tot stabiele volwassenen. WIJnegem maakt deel uit van mijn verleden en mijn toekomst, een dorp in beweging waar ik steeds graag aan meegewerkt heb."

Van 2000 tot 2012 was Brigit OCMW-raadslid. "Mijn zorg gaat uit naar de sociaal zwakkeren om ze weerbaarder en veerkrachtiger te maken, en hen zo een volwaardige plaats in de samenleving te geven. Ik ga ook voor een tolerante samenleving met respect voor de eigenheid van iedereen."

Als alleenstaande moeder weet Brigit hoe hard het soms knokken is, maar ook wat verantwoordelijkheid nemen is en hoe belangrijk het is iemand een duwtje in de rug te geven om hem/haar weer op de rails te krijgen.

"CD&V ligt me wel. Na mijn voorzitterschap van 9 jaar, waar ik als vrouw 'mijn mannetje moest staan', geloof ik nog sterker in de CD&V-gedachte. Als moeder, schoonmama en omie voel ik mij echt thuis in een gezinspartij als CD&V. CD&V heeft als 'midden-partij', bewust van waarden & normen, een sterke traditie in luisteren & onderhandelen, ook daar werk ik graag aan mee!"